Hur man tar bort vatten i en Hydrauloljebehållare

Hydrauliska tankar används i bilar, på toppen av byggnader, i husbilar och campare eller helst ett behov finns för inneslutning med vätskor. Hydraultankar arbeta på många olika vätskor, inklusive vatten. Dessa tankar är ofta antingen metall eller en polymer plast. Eftersom tanken måste ha ett sätt att få vatten i, det har också att ha ett sätt att ta bort och dränera vatten eller vätska. Om du har en tank som använder annan vätska än vatten, men har vatten blandas i, tömma tanken helt och börja om på nytt. Saker du behöver
Sifon med en enkelriktad ventil, finns på bildelar butiker (tillval) katalog Catch pan (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Placera fångsten pan eller fat under dränaget pipen på hydraultanken. Om länsa som har inga kemikalier, oroa dig inte om en fångst pan eller fat.
2

Skruva dräneringsventil. Vissa ventiler är magnetiska, som kräver en specialiserad magnetisk ventil verktyget för att öppna, medan andra använder en inneslutning styrs via skiftnycklar. Hursomhelst, vrid verktyget moturs för att öppna avtappningsventilen. Var beredd på stora mängder vätska för att börja hälla ut det ögonblick ventilen är öppen.
3

Låt all vätska rinna ur tanken helt. Skaka och flytta tanken så att alla kvarvarande likvida dumpar ut ventilen, eller använd sifon kit för att avlägsna de sista uns av vätskan.
4

Lämna avloppet öppet över natten för att tillåta förångning ske och torka ut de sista spåren av den vätska eller vatten från tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131369.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.