Hur man gör GM HEI Testing

Ett brett utbud av GM-fordon använder Högskolan, High Energy Ignition distributör. Denna mångfald gör den populär, liksom sin enkel-wire process hookup installation. Testa en GM HEI är viktigt att se till att den är igång ordentligt. Varje steg i denna process bör noggrant följas med liten eller ingen avvikelse. Ett lärosäte kan producera tusentals volt av energi och kan vara farliga att hantera felaktigt. Saker du behöver
gnistprovare
Bil glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Placera din nyckel i tändningen och slå på den. Starta inte bilen utan bara slå på tändningen så att lamporna, radio och luftkonditionering arbete. Öppna huven på din bil och försiktigt stötta öppna.
2

Hitta en tung mätare röd tråd på sidan av din återförsäljare. Denna tråd bör knytas till en behållare stor nog att plugga en lampa bil ljus in.
3

Koppla glödlampan änden i uttaget bifogas den röda tråden. Se hur väl Glödlampan lyser. Om det lyser starkt är ditt HEI fungerar bra. Men om det är mycket mörk, det finns ett problem med tändningen ledningar.
4

Testa dina tändstift för att avgöra om återförsäljaren själv fungerar. Börja med att ta bort ett tändstift och placera din testare tändstift inuti. Fäst klämman testaren för att jorda den. En gnista skulle inträffa i provaren i tiden med de andra tändstiften. Om inte, är din leverantör har problem.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131349.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.