Hur man byter lyftare för en Mopar 383

Ingenting stavar ut muskelbilar som en kraftfull motor. De motorbränslen din acceleration och sätter skräck i komprimerar omger den. En sådan motor är den Mopar 383. För att bibehålla resultatet för din muskel motor, behöver du den omgivande utrustning att fungera utan problem. Om hissarna runt Mopar 383 motor inte håller avgassystemet korrekt, är det viktigt att byta lyftarna med ny hårdvara. Saker du behöver
Collection pan
Momentnyckel
Motor fett
Kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort batteriet .
2

Öppna locket till kylmediet facket, sedan glida under bilen. Du kanske vill placera bilen på hissar för att ge dig mer utrymme att arbeta. Det finns tre kylvätska Utsläppsventiler som ser ut som långa bröstvårtor. Placera en samling pan under ventilerna och vrid öppna bulten på varje att tappa ur kylvätskan.
3

Leta insugningsröret på sidan av Mopar 383 motor. Det är en platt metallpackning som har flera vipparmar anslutna till den. Lossa skruvarna ner armarna med en momentnyckel och dra ut armarna. Detta ger dig tillräckligt med utrymme att flytta ut tryckstängerna.
4

Skjut ut lyften från sidan av motorn, då pälsen din ersättare lyftare med motorn fett och skjut den på plats.

5

Dra åt rockers tillbaka på insugningsröret och säkra bultarna ordentligt. Återanslut batteriet och fyll kylvätsketanken tillbaka upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131314.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.