Hur man tar bort Bafflar Från en Micron Sidewinder avgassystem

Många skrevet-raket stil motorcyklar dra nytta av en Micron Sidewinder avgassystem, vilket hjälper förstärker det ljud som alstras av avgaserna. Naturligtvis kan du alltid ta bort den aktuella avgaserna i utbyte uppgraderad utrustning. För att göra detta måste du först ta bort Micron Sidewinder avgaser bafflar. Borttagning bafflarna och installera ett nytt avgassystem kan du justera inte bara avgaserna utvisas, men ljudet som skapas av motorcykeln. Många anpassade avgasrören avger specifika rika egenskaper hos ljudet som ryttare önskar. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Tänger
Arbetshandskar
Visa fler instruktioner
1

Starta din motorcykel. Du behöver Micron systemet Sidewinder avgassystem för att värma upp, vilket kommer att utöka produktens metall, vilket gör det lättare att ta bort mellanväggarna. Bära din skyddshandskar, stänga av motorcykeln efter några minuter när avgaserna är varm.
2

Skjut platt skruvmejsel bakom baffeln. Detta ger dig lite extra grepp när greppa baffeln med dina tång. Baffeln är ungefär halvvägs upp avgasröret från den bakre delen av cykeln och är ungefär nickel-storlek, ser nästan ut som en bult.
3

Dra på baffeln samtidigt som platt-head skruvmejsel stadigt pressas mellan avgasröret och baffeln. Detta förhindrar att baffeln från att glida tillbaka in i avgasröret. Baffeln är några inches lång, så efter huvudet av baffeln är utsatt, re-grepp dina tång under huvudet för bättre hävstångseffekt.
4

Upprepa samma process med den andra plattan när du har den första av de Micron Sidewinder avgassystem. Om det finns två skärmar du har två avgasrören. Detta är vanligt med många motorcyklar som har ett avgasrör på vardera sidan av cykeln. Den andra plattan är på samma plats som den första, den andra avgasröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131275.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.