Hur man byter en cabriolet Rear Window

bakre fönsterrutorna är en strukturellt viktig del av ett fordon, bidrar till att hålla den övre delen av bilen tillsammans. Som ett resultat, måste de vara intakt hela tiden eller du minska säkerheten rating av ditt fordon. Precis som alla fönster, dock kan de bakre fönstren skadas och måste ersättas. Byta ett konvertibelt bakruta är något annorlunda än att ersätta en bakruta på en vanlig bil. Saker du behöver
fönster trim borttagningsverktyg
platt skruvmejsel
Rubber cement
tvättsprit
Dukar
Rags
dubbelhäftande tejp
Show Mer Instruktioner
1

Haka suffletten och lyft upp några inches från baksidan vindrutan. Skjut plast fönster trim borttagningsverktyg mellan befintliga fönster och svarta trim håller den på plats. Flytta runt fönstret under trim och försiktigt bända trim upp. Dra upp på listen för hand för att ta bort den från vindrutan.
2

Pop utanför metallklämma placerad längst ner i mitten av fönstret med en platt skruvmejsel. Lossa stödklämman på insidan av bilen och pop ut från utsidan. Packa det befintliga fönstret och försiktigt åt sidan och ur vägen.
3

Rengör området där fönstret var beläget med tvättsprit för att avlägsna cement som hjälpte hålla fönstret på plats . Skrubba hela är där fönstret var med en ren trasa för att få några kvar rester ur vägen. Torka noggrant med en ren trasa.
4

Ställ nytt fönster på plats i öppningen. Flytta till insidan av bilen och ha någon att hålla fönstret på plats från utsidan. Zip fönstret på plats från insidan av bilen medan den hålls från utsidan.
5

Sätt i den medföljande metall klippet där den gamla installerades för att se till att fönstret inte kommer ut av blixtlåset. Snäpp den på plats från utsidan och installera stödplattan på insidan av bilen. Lägg dubbelhäftande tejp över klippet och lägga gummi cement till duken på kanten av fönstret längs utsidan för att hålla trim på plats.
6

Applicera trim till fönstret genom att trycka den på plats med trim borttagningsverktyg. Fäst den på plats och det kan hålla sig till gummi cement och stänga fönstret. Lämna det stänger i 24 timmar så det kan väl följa.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131253.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.