Hur man installerar Rumble Bee Hood Scoop

The Rumble Bee Hood Scoop är en anpassning för Dodge Ram lastbilar. Det erbjuder en blandad estetik av klassisk och modern design som gör de 2004 och 2005 upplagorna av Dodge Ram Sport att se ut som en Hemi Rumble Bee. Den anpassning kommer att dramatiskt förändra utseendet på din Dodge lastbil. Saker du behöver
trappstege
skiftnyckel Review, Multi-Purpose kniv
Metal Punch
Måttband
Ratchet
Extension uttag
Cleaning Solution och Duk
Visa fler instruktioner
1

Placera fordonet på en väl upplyst miljö som inte kommer att utsättas för aktiva snöfall, regn eller sandstormar.
2

Rengör köksfläkten med tvål och vatten. Rengör centrum med alkohol för att säkerställa eventuella partiklar avlägsnas.
3

Öppna huven och leta reda på innerfodret. Det täcker ramen på huven och skyddar huven från vädret. Ta det med en skruvmejsel och ställ den åt sidan.
4

Stäng huven på bilen och placera papperet Rumble mallen Bee scoop, medföljer Rumble Bee Hood Scoop, över huven på bilen och tejpa fast den på plats.
5

Markera platsen för hålen inte på scoop mallen med en metall punch. Håll mallen mycket stilla när du gör detta, eftersom var och en av dessa stanshål måste vara helt i linje för borrfasen.
6

Släng mallen och placera en filt över motorn under huven för att skydda det från eventuella metallspån som kommer att släppa under huven i nästa steg.
7

Stäng huven och borra hål genom alla sex körnslag i huven. Du måste helt tränga huven.
8

Öppna huven och ta försiktigt bort filten. Spill inte spån i motorn.
9

Stäng huven igen och placera Rumble Bee packningen Hood Scoop över hålen. Tejpa packningen på plats eller ha en vän håller den stilla medan du placerar sex bultarna i hålen i huven och genom huven scoop. Justera noggrant scoop för optimal anpassning när du drar åt skruvarna mer ordentligt.
10

Place fästelement bultar i de öppna uttagen på Rumble Bee huva scoop och dra åt dem med en spärrnyckel. Upprepa detta med alla sex fästelement bultar tills Rumble Bee hålls stadigt på plats. Ta bort tejpen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131240.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.