Felsökning av en Hornet Car Security System

Hornet bil säkerhetssystem använder multi-level beväpning, LED varna-away larm, händelsehistorik lagra och status lampor. Systemet kan ingripa avlägsen betjänt, makt dörrlås och strömsparfunktioner bål. Med den stora mängd bilar som stjäls varje år, hålla aktuell med ditt larmsystem är viktigt. Bekanta dig med funktioner som betjänt, warn-away och lägena panik. Instruktioner
1

frånkoppla systemet, slå på tändningen om du har tappat bort sändaren. Tryck betjänt strömbrytaren inom 15 sekunder. Om systemet inte avväpna, kanske du har väntat för länge. Slå av tändningen och slå sedan på den igen för att försöka igen.
2

Tryck på knappen på vänster sida av sändaren för att avväpna sirenen kvittrar. Bekräftelsen kvittrar kommer att försvinna för att en operation bara. Om du behöver aktivera eller avaktivera de kvittrar permanent, har din återförsäljare göra det åt dig.
3

Eliminera warn-away svar till lättare stötar genom att tillkoppla systemet i "tyst läge. " Detta kommer att säkerställa att inga kvittrar hörs från sirenen på ett område som du vill förbli kvittra gratis. Systemet kommer fortfarande att kunna utlösa, kommer endast varnings-away-funktionen elimineras.
4

förhindra att systemet automatiskt tillkoppling och triggning med hjälp av "Valet läget." Detta kan användas när man tvättar bilen eller ha den på service. Alla andra funktioner såsom dörrar, lås och trunk release kommer fungera normalt. Vrid tändningen till läge "RUN", sedan stänga av den igen. Tryck och släpp "Valet" switch inom 10 sekunder. Status-lampan lyser när du har skrivit Betjänad läget och gå ut när du avslutar Betjänad Mode.
5

Tryck på knappen på vänster sida av sändaren i två sekunder för att engagera panikläget . Sirenen ljuder och parkeringsljus blinkar i 30 sekunder. Tryck på samma knapp för att inaktivera Panic Mode.
6

Tryck på knappen på vänster sida av sändaren för att larma på systemet under körning. Systemet kommer kvittra två gånger för att indikera att systemet är aktiverat. För att stänga av systemet, tryck på samma knapp igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131231.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.