Chevy 305 Motor Heads Installation

en motors topplock är ansvariga för transport av bränsle och luft in i förbränningskammaren och att innehålla explosion på arbetsslaget. Installera en uppsättning av topplock på en Chevrolet 305 kubiktum motor är en djupgående förfarande som är avgörande för motorns drift. Installationen bör endast prövas av någon med tidigare bil eller mekanisk erfarenhet. Hela förfarandet bör ta mellan fyra och sex timmar. Saker du behöver Review, komplett uppsättning av amerikanska och metriska skiftnycklar och uttag
momentnyckel
huvudet packningar
Visa fler instruktioner
1

Montera nya packningar på motorblocket yta. Var noga med att installera packningarna med rätt sida upp. Placera topplock ovanpå packningarna och se till att rikta in hålen head bolt. Montera och dra åt topplocksskruvarna till 65 fot pounds.
2

Montera stötstänger i samma hål som de togs ur. Pivot vipparmarna på plats över stötstänger och dra åt muttrarna vipparm.
3

Installera den övre kylarslangen och alla andra konsoler ursprungligen knutna till topplocken. Montera generatorn och generatorns fäste. Om sådan finns, installerar kompressorn luftkonditionering. Installera alla elektriska anslutningar ursprungligen knutna till topplock och insugningsröret. Installera tändspolen.
4

Fäst Värmeslangarna till insugningsröret. Montera EGR ventilen och bränsleledningar.
5

Anslut de elektriska och vakuum anslutningar till TBI enheten. Montera röret luftintag och luftfilteraggregat. Fyll motorn med ny olja och kylvätska.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131126.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.