Cambridge Motorsport oljetrågstillval Instruktioner

Cambridge Motorsports är ett varumärke av bildelar. De producerar ett urval av oljetråg för olika typer av fordon. För att korrekt lagra motorolja, måste oljetråget installeras korrekt och inte innehåller någon skada, såsom allvarliga bucklor och hål. Läckage kan orsaka motorskador och även en brand. Installationen av en Cambridge Motorsports oljetråg är likt de flesta oljetråg. Processen kan göras på mindre än en timme med vem som helst med några grundläggande auto underhåll kunskaper. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
tätningsmedel
skiftnyckel
Motorolja
Rags
Visa fler instruktioner
1

Höj bilen på pallbockar.
2

Sprid en sträng av tätningsmedel längs den inre omkretsen av oljetråget.
3

Fäst oljetråget till botten av vevhuset av fordonet. Vevhuset ligger nedanför de cylindrar i motorn och inrymmer vevaxeln. Tryck oljetråget på plats tillåter RTV tätningsmedel för att ansluta till vevhuset. Sätt bultar i hålen på oljetråget och vevhuset. Dra åt bultarna genom att vrida dem medurs med en skiftnyckel.
4

Sänk bilen från domkraften.
5

tillåta fordonet att sitta i minst 30 minuter . Detta kommer att ge tätningsmedel tid att torka.
6

Montera ett nytt oljefilter i fordonet. Ta bort det gamla oljefiltret som sitter under huven på bilen. Sätt i en ny på den plats från vilken det gamla filtret togs bort.
7

Cap av oljan i bilen om det behövs. Detta kan vara fallet om det fanns en läcka tidigare till installerar den nya Cambridge Motorsports oljetråget. Mängden och typen av olja beror på märke och modell av din bil. Testa hur mycket olja du behöver med mätstickan. Dra ut oljestickan ur fordonet. Torka av mätstickan med en torr trasa. Sätt tillbaka mätstickan i fordonet. Ta bort det igen och observera där oljeledningen sitter och jämför den till markeringen för att avgöra hur mycket olja du behöver byta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131109.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.