Hur man lägger i en Honda F3 Gas Tank

Honda CBR 600 F3 är en 600-cc sport cykel. F3 är lätt att rida, hanterar stora och är ett bra köp på begagnade marknaden. Det finns flera orsaker till att det kan vara nödvändigt att ta bort och installera om bensintanken på en F3. Installera om tanken är en enkel procedur som kräver ett minimum av mekanisk erfarenhet och ett par grundläggande verktyg. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Tänger Addera Visa fler instruktioner
1

Placera tanken på ramen så att flikarna på framsidan och bak av tanken för bultar linje upp med bulthålen i ramen. Tanken hålls på med två skruvar.
2

Prop baksidan av tanken med ett verktyg så att det finns tillräckligt med utrymme för att låta dina händer för att arbeta under tanken. Skjut bränsleledningen på petcock /Bränsleavstängningsventilen som är fäst till botten av den vänstra sidan av tanken. Addera 3

Squeeze slangklämman med en tång och dra klämman på plats så att den håller bränsleledningen på metallen bränsle röret på petcock.
4

Skjut spill gasledningen på metallröret på botten av tanken med tång. Skjut ventilationsslangen på det mindre metallröret på botten av tanken med tången. Ingen av dessa slangar använder en slangklämma.
5

Ta det verktyg som används för att stötta upp den tanken. Tråd i den främre bulten och dra åt den med en 12-mm hylsa och spärrskaft. Du kommer att behöva använda en 6-tums förlängning på sockeln för att nå den främre bulten, som installerar i mitten av framsidan av tanken.
6

tråd i den bakre skruven och dra åt den med uttaget och ratchet. Starta motorn och kontrollera efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131049.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.