Vad är tillgången hål i en främre kofångare för ?

De främre och bakre stötfångare på fordon ger värdefullt skydd till bilens kaross . De absorberar stöten av skadan när ett fordon träffas bakifrån , eller när fordonet slår något själv . Men stötfångarna är skrymmande , ofta blockera tillgången till områden . Funktion

bilens stötfångare kan ha ett hål i den för att tillåta åtkomst till olika platser för att tillåta ägarna att utföra en mängd olika arbetsuppgifter . Dessa hål har ofta luckor för att ge trygghet eller för att hålla smuts och annat skräp från att komma in .
Typer

accesshål ingår i stötfångaren design för olika anledningar . Vissa tillåter ägarna att komma åt klippen som håller en stötfångare på plats . Andra är på plats för att ge tillgång till dragkrokar , reservdäck och missöden trailer .
Historia

Under de första 30 åren eller så av auto produktion , stötfångare användes inte . Men behovet av bogsering blev uppenbart , liksom behovet av något robust till vilken en bogserlina kan fästas . De första stötfångarna var helt enkelt plattor av metall fäst på framsidan av bilar .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131025.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.