Så här kontrollerar trasiga navigationssystem i en Lexus

Lexus fordon kan utrustas med en fabrik navigationssystem som smälter in i instrumentpanelen. Om du har en Lexus och navigationssystemet är trasig, kan det hämma naturligt din förmåga att ta dig dit du behöver gå. Det finns flera saker som du kan kontrollera att testa användbarheten för navigationssystem i din Lexus. Instruktioner
1

Kontrollera att motorn startas och fordonet har makten. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till antingen "ON" eller "ACC." Navigationssystemet kommer inte kunna användas med fordonet inte är påslagen.
2

Kontrollera funktionen hos andra konsollfunktioner. Navigeringen är en del av klimat-och ljudanläggning. Kontrollera dessa system för att säkerställa att de fungerar. Om de är funktionella, kommer att isolera problemet till bara navigationssystemet.
3

Uppdatera navigationssystem kartor. Det kan vara så att kartorna i navigationssystemet är inaktuella, vilket gör att systemet inte fungerar korrekt. Använd Lexus Navigation Resurs att ta reda på vilken karta som gäller för din Lexus och beställa nödvändig del av din lokala Lexus-återförsäljare.
4

Kontrollera om en säkring gått. Om navigationssystemet helt enkelt inte går att slå på, då säkringen som driver det förmodligen har gått. Hänvisa till din Lexus bruksanvisning för placeringen av säkringen som gäller för navigationssystem och kontrollera om den är trasig. Om det är, byt ut den mot en säkring med samma amperetal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130935.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.