Hur man byter en Honda Electric Window Motor

Byta elektriska fönster motor på en Honda är ett jobb som du kan göra om en timme eller två. För att avlägsna den slitna motorn, genom fönstret regulator som sitter i dörrkarmen behöver tas bort först. Motorn är fäst vid dörrkarmen med bultar och det är ett ganska enkelt jobb att ersätta enheten. Du kan spara pengar gör det på egen hand. Saker du behöver
Maskeringstejp
stjärnskruvmejsel
Mutter förare
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft den elektriska fönster med omkopplaren på armstödet av Honda. Om fönstret inte kommer att höja med omkopplaren eftersom motorn inte fungerar, dra fönsterglaset upp försiktigt för hand och placera lite maskeringstejp runt toppen av fönsterkarmen och över glaset för att hålla den på plats.

2

Lossa batteriets minuskabel från batteriet inlägg med en skiftnyckel. Ta bort skruvarna på armstödet med en stjärnskruvmejsel och ställ in armstödet ur vägen.
3

Ta skruvarna loss plastkåpan på handtaget med en stjärnskruvmejsel och ställ in plasthölje åt sidan. Lossa skruvarna på insidan dörrpanelen med en stjärnskruvmejsel och lyft luckan bort från dörrkarmen.
4

Koppla den elektriska kabeln som är ansluten till dörrkontakt plattan och ställ in dörrpanelen ur vägen. Lossa skruvarna pocket fäste med en stjärnskruvmejsel och ta muttern bort som säkrar centrum förstyvningsmedlet stången till dörrkarmen med en mutterdragare.
5

Dra plastfodret tillbaka och lossa den elektriska ledningsnätet på fönstret motorn. Ta bort skruvarna som håller fönstret regulatorn på dörrkarmen med en hylsnyckel.
6

Lossa skruvarna som håller fast den elektriska fönster motor till dörrkarmen med en hylsnyckel och ta bort motorn från dörren. Anslut den elektriska ledningsnätet i nytt fönster motorn och skruva fast motorn på dörrkarmen.
7

Återkoppla fönstret regulatorn till dörrkarmen och ställ plast foder tillbaka på plats med maskeringstejp. Fäst förstyvningsmedlet stången till dörrkarmen med mutter och anslut fickan fästet på dörrkarmen med skruvar.
8

Fäst den elektriska kabeln till dörrkontakten plattan och ställ in dörrpanelen tillbaka på dörrkarmen. Fäst panelen på dörrkarmen med skruvarna och sätt tillbaka luckan luckan handtag plast till panelen med skruvar.
9

Fäst armstödet till dörrpanelen med skruvar och fäst den negativa batterikabeln från Honda till batteriet stolpen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130756.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.