Hur man identifierar en Nippondenso Generator

Om din bil generatorn orsakar problem såsom att inte ladda batteriet tillräckligt, kanske du vill överväga att ersätta den. Det första steget i att ersätta en felaktig generator är att identifiera generatorn och sedan köpa en lämplig ersättare. Nippondenso generatorer är enkla att identifiera med hjälp av endast en ficklampa. Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil.
2

Använd en ficklampa för att undersöka baksidan av din Nippondenso generator. Det finns två huvudsakliga typer av generatorer:. Tretråds generatorer och four-wire generatorer
3

Kontrollera kontakterna. Tretråds Nippondenso generatorer har två kontaktuttag bredvid varandra på en 90-graders vinkel. Den tredje kontakten blir en plasthylsa med tre kortplatser. Fyrtrådsförbindelser generatorer har tre kontaktuttag, två parallella till varandra och en tredje på en 90-graders vinkel mot de två första. Den fjärde kontakten är en plasthylsa med tre kortplatser. Med hjälp av denna information, avgöra om din generator är tre-tråd eller fyra ledare.
4

Kontrollera om en upphöjd "ND" på plattan. De N och D kombineras. Detta bekräftar din generator är en Nippondenso generator.
5

Kontrollera generatorn rating på plattan. Generatorns uteffekt och modellnummer är stämplat under "ND." Gör en anteckning om betyg och modellnummer.
6

Använd den information du har samlat in för att få rätt ersättning generatorn på en Biltema.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130741.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.