Hur fixar jag ett säkerhetsbälte i en 1992 Ford Ranger?

Den 1992 Ford Ranger är en mid-size pickup säljs och tillverkas av Ford Motor Company 1983-2011. Fordonet är utformad med bara två säten: ett förarsäte och ett passagerarsäte. Båda platserna har en standard bilbälte som spännen över bröstet. Säkerhetsbältet är avsett att förhindra skador i händelse av en olycka eller kollision. Bältet kan fastna eller trassla vid lyftning. Återställ bältet för att fixa ett bilbälte som har fastnat. Saker du behöver
kniv eller skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Tryck på knappen höjdjusteringen sitter på dörrkarmen för att glida höjden på säkerhetsbältet upp eller ner.
2

Dra ner hela vägen på höjdjusteringen att säkerställa justeraren låses på plats när du har nått önskad höjd.
3

tvinnas och reda ut ett bilbälte som har fastnat i upprullningsdonet på dörrkarmen. Använd en kniv eller skruvmejsel för att nå in i upprullningsdonet och tvinnas ett bälte som sitter fast inuti mekanismen.
4

Placera låstungan i bälteslåset på sätet.
5

Ta den övre delen av säkerhetsbältet och dra ner på bandet tills den är helt utdragen.
6

Frigör säkerhetsbältet. Ett klickande ljud indikerar att säkerhetsbältet är nu i automatisk låsning läge och ger extra skärpa och säkerhet om fordonet plötsligt stannar eller är inblandad i en olycka.
7

Ta bilen till en auktoriserad Ford återförsäljare eller mekaniker för diagnos och reparation. Om bältet inte fungerar eller inte riktigt spänne, skulle detta innebära en allvarlig risk, om det inträffar en olycka. Certifierade yrkesmän har de verktyg och expertis för att diagnostisera och åtgärda problem med bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130709.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.