Min Infinity Taklucka stängs inte

Infiniti är ett varumärke av lyxbilar tillverkas och säljs av Nissan. Raden av avancerade fordon inkluderar sport kupéer, sedaner och full storlek stadsjeepar. Beroende på bil och paket, ägarna har möjlighet att köpa en taklucka, mer känd som en moonroof från Infiniti. För att öppna och stänga moonroof, ägarna driva en switch i övre konsolen. Fordonet måste vara i rätt läge och fri från smuts och mekaniska fel för moonroof att stänga. Instruktioner
1

Slå bilen på. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid bilen till "On" läge. Bilen måste vara på för att stänga moonroof.
2

Kontrollera dörrarna. Alla dörrar måste vara helt stängd för att stänga moonroof.
3

Kontrollera smuts och föremål som fastnat i moonroof ram. Om moonroof upptäcker något fastnat inuti moonroof, stängs den inte.
4

Tryck och håll "Close" knappen i övre konsolen. Typiskt har omkopplaren endast att pressas en gång och släpps för att stänga moonroof. Om strömbrytaren blir trippade upp, håll knappen nere manuellt att helt stänga moonroof.
5

Ta bilen till en auktoriserad Infiniti återförsäljare eller mekaniker. Det kan finnas ett mekaniskt fel. En auktoriserad mekaniker har kompetens och verktyg för att fixa en moonroof på en Infinity fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130626.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.