Nissan Pulsar GTI - R Tuning Information

Nissan Pulsar GTI - R är en turboladdad fyrcylindrig bil med en uteffekt på 227 hästkrafter och 213 foot- pounds av vridmoment . Att hålla denna motor trimmad ordentligt är viktigt för att bibehålla högsta prestanda för denna sportbil . Aftermarket Intercooler

Eftersom Pulsar GTI - R : s motor är en turboladdad fyrcylindrig , hålla detta forcerad induktion är nyckeln till att upprätthålla friska och topprestanda samtidigt . Eftersom motorn i denna bil verkar under sådana påfrestande förhållanden , kan överhettning uppstå under störande eller hårda förhållanden . Byt intercooler med en större eftermarknads intercooler för att öka intaget kylningen .
Insprutningsmunstycken

Som GTI - R blir äldre , blir de individuella bränsleinsprutarna slitna och mindre effektiva som när de var nya . Teknik i insprutare noggrannhet och prestanda har ökat , liksom, och rätt eftermarknaden injektorn kan lägga välbehövlig makt för att detta fordonets motor . Rådgör med en auktoriserad Nissan mekaniker för att bestämma den bästa bränsle injektor för detta fordon .
Exhaust

En turboladdad motor , såsom SR20DET i GTI - R , kommer snabbt att bära ner avgasrören från cylinderblocket till den bakre delen av fordonet. Aftermarket headers , katalysator och ljuddämpare ersättning kommer att säkerställa ökad hästkrafter och färre problem i det långa loppet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130625.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.