Felsökning av en 2003 Chevy Blazer Baklucka

Den 2003 Chevy Blazer är en midsize sports utility vehicle (SUV) tillverkas och säljs av General Motors. Den SUV har en lucka, mer allmänt kallas den bakre bakluckan, för att transportera stora objekt, samt ett centralt låssystem som styr dörrar och lås. Du kan använda en tändningsnyckel för att öppna bakluckan manuellt, eller så kan du använda en knapp fjärrkontroll för att låsa upp och öppna bakluckan automatiskt. Luckan kan inte fungera om bilen inte är korrekt parkerad, nyckeln hålet blockeras eller nyckeln fjärrkontrollen fungerar inte. Instruktioner
1

Kontrollera växelspaken. Bakluckan Luckan kommer inte släppa om du lägger spaken i "Park" eller "neutralt" läge på bilar med automatisk växellåda, eller handbromsen på en manuell växellåda fordon.
2

Open bakluckan glas. Tryck på "Baklucka" knappen till höger om ratten. Lyft den bakre luckan glaset och nå inne att lyfta handtaget för att öppna luckan.
3

Spraya ett smörjmedel inuti nyckelhålet på bakluckan. Sot och smuts kan orsaka nyckelhålet bli blockerade. Spreja smörjolja bort grime. Sätt in tändningsnyckeln i hålet och vrid den moturs för att öppna bakluckan.
4

Ersätt de viktigaste fjärrkontrollens batterier. Sätt i ett litet mynt nära nyckelringen mellan de två halvorna av fjärrkontrollen. Snap av bakstycket. Ta bort det gamla batteriet och ersätt det med ett nytt, hittar du batteriets modellnummer ingraverat i ytan på batteriet. Placera det nya batteriet i batterifacket, knäppa de två halvorna av fjärrkontrollen tillsammans och tryck på "Trunk"-knappen för att öppna bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130621.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.