Felsökning av värmare & Air Controls Luftkonditionering i en 2006 Dodge Charger

Chryslers Dodge 2006 värme, ventilation och luftkonditionering, eller VVS, styr är rattarna. Knopparna används för att ställa in optimal invändig temperatur och luftflöde. Du kan stänga fyra streck-placerade ventiler för att delvis begränsa luftflödet, och använda en knapp för att slå på luftkonditioneringen på och av. En annan knapp är för att vända de elektriska bakre elementen bakruta på och av. Du kan korrigera problem med din VVS kontroller i 2006 Charger via felsökning. Instruktioner
1

Vrid fläkten medurs om det inte finns någon luft som genomströmning. Det är vredet till vänster och kan ställas in på en av fyra hastigheter och off. "Off" är fullt moturs. Se till fyra ventiler (register) i instrumentpanelen är öppna för fullt utnyttja blåsa luft.
2

Rotera temperaturkontroll medurs om Dodge Charger är för kallt och moturs för att minska värme . Luftkonditioneringen kommer inte sättas på förrän du trycker på knappen luftkonditionering. Det är knappen med snöflinga ikon. Knappen tänds när det är i "On" läge. Addera 3

Titta på tredje ratten och se till att en zon är markerad om de kontroller du drivs i de föregående stegen inte verkar fungera rätt. Vredet kan placeras i olika positioner och distribuerar värms eller kyls luften till de platser som avbildas på ikoner, till exempel golvet. Dots mellan ikonerna visar mellanlägen.
4

Tryck Bakrutedefroster att rensa bakrutan. Ljuset tänds i kontrollen. Ljuset slocknar efter tio minuter eftersom defroster stängs av automatiskt efter tio minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130618.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.