Hur man stämmer en Honda 2000

Honda introducerade en tvådörrars roadster, S2000, för 2000 års modell, fortsätter produktionen till 2010 års modell. Med två generationer av karossutformningar och prestanda, allt S2000 modeller har en fyrcylindrig, VTEC motor som annonserar 237 hästkrafter. Motorn har en dubbel överliggande-cam (DOHC) konstruktion, placera två kamaxlar ovanför varje cylinderhuvud. En sexväxlad, manuell växellåda kommer från fabrik utrustad för växling. Eftersom detta fordon annonseras som en prestanda bil, trimma denna motor regelbundet kommer att säkerställa optimal körning och svar. Saker du behöver
Aftermarket Sportluftfilter
Aftermarket Avgaskit
eftermarknaden prestanda Sway Bars
Jack
4 pallbockar
Wrench Set
Arbetshandskar

Visa fler instruktioner
Sportluftfilter
1

unbolt fabriken luftfilterhus enheten och ta bort höljet. Byte av återvinningsbar, fabriken filter med en wire-mesh, aluminium-designade filtret förbättrar luftflödet och öka makten. Dessa eftermarknaden luftfilter är lätta att ta av och rengöra, istället för att kräva årlig ersättning för att upprätthålla lager prestanda.
2

Ta bort det gamla luftfiltret sakta från sin anslutning till resten av intaget systemet. Var noga med att inte spilla damm och skräp på intaget systemet eller någon angränsande delar.
3

Rengör röret intaget och varje område som är täckt med smuts eller skräp.

4

Sänk det nya filtret på plats och fäst den nya hårdvaran på insugningsröret. Skruva de gamla bultarna på plats för att säkra.
5

Lämna luftfilterhuset enheten av luftfiltret för något bättre prestanda. Detta utsätter filtret till något som kan flöda in med luftintaget, så rengöring bör underhållas regelbundet.
Exhaust Upgrade
6

Installera eftermarknaden avgas utrustning som kan förbättra avgasflödet och ökad makt. Lyft den främre änden av S2000 med den medföljande uttaget. Place jack står under båda sidorna av ramen, nära de främre hjulen. Upprepa denna procedur för den bakre delen av fordonet.
7

Unbolt avgasrören anslutna till katalysatorn. Ta bort all hårdvara håller avgasrören på plats. Håll alla rör och hänga hårdvara för montering av de nya delarna.
8

Haka gummi hangarer och skjut gamla avgaser ut ur katalysatorn långsamt.
9

Slide det nya avgassystemet på plats. Installera den med original gummi hangarer som höll de gamla avgasrören på plats.
10

Säkra avgasrören på plats genom att dra åt bultarna som håller varje rör till motsvarande uttag.

ventilkåpa Packning
11

Unbolt skruvarna som håller packningen ventilkåpan på motorn. Placera skruvarna på ett säkert ställe för senare bruk.
12

Lyft packning ventilkåpan bort av motorblocket och släng. Ersätt den med en matchande eftermarknaden del att garantera att inga läckor eller överhettning inträffa i packningen.
13

Coat den nya ventilkåpan packningen med tätningsmedel för att garantera att inga läckor uppstår när motorn är igång.

14

Passa in den nya packningen ventilkåpan över motorblocket precis som den gamla var placerad.
15

Hand-Skruva fast bultarna för att fästa ventilkåpan på plats. Den S2000 motor kommer att värma upp ventilkåpan och dra åt skruvarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130615.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.