Hur Dra Bands snökedja

Snökedjor är måttligt lätt att använda när du får dem på din bil. Förutsatt att de är rätt storlek för dina däck, bör de passa bra. Men om du inte har gummi och krok komponenter för åtdragning av snökedjor, kan de glida lätt ut under körning. I vissa fall kanske du kan byta ut åtdragning delarna av snökedjor montering eller tillverka dina egna hopdragningsanordningar kedjor med bungee stubin. Instruktioner
1

Sätt kedjorna på marken framför däcken och rulla över dem så att du kan svepa hela längden av snökedjor runt däcken. Kontrollera att det inte finns några veck eller vridningar i kedjan innan du placerar dem på.
2

Haka spännband till början och slutet av snökedjor så att de är fästa vid varandra. Även ur den slappa längs de vertikala måtten på kedjorna när de reser runt däck. Olika kedjor kan ha olika mönster, som kan vara förenade med ringar på insidan av hjulet.
3

Drive 100 meter i bilen och dra kedjorna.
4

Dra på vardera av de horisontella kedjelängderna trafikerar bredden på dina däck för att flytta all slack i snön-kedjan systemet till slutet där de kan dras åt mer. Börja med den kedjelängd som är längst bort från längderna där de två ändarna möts upp.
5

Dra spännband som ansluter snökedjor tvärs över däcket. Detta kommer att hjälpa till att ta ut slack och reducera veck och vändningar i kedjorna. Du har större mekanisk fördel om du drar gummit spännband vinkelrätt mot hjulet och sedan nedåt eller tvärs över däcket för att ansluta den med kedjelängderna på den motsatta sidan av däcket.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130606.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.