Tecken och symptom på en dålig Tire Rod

De dragstänger, tillsammans med kulleder, är en integrerad del av styrsystemet för motorfordon. Beläget nära framhjulen, dragstängerna och kulleder arbeta tillsammans för att säkerställa att hjulen följer rörelsen av ratten. Olika Stilar

dragstänger finns i många olika stilar. Vissa är självsmörjande medan andra behöver underhåll. De flesta fordon har två dragstänger på varje sida av fordonet, anslutna i olika tekniska medel. Så småningom parallellstag och kulleder kommer att misslyckas på något fordon.
Dålig Styrning

En dålig styrstag dyker upp i lös styrning. När du vrider på ratten, däcken inte vända med den. Däcken kan också glida åt vänster eller höger utan att du vrider på ratten. Olika clunking tongångar från den delen av motorn är också symptomatiskt. Addera ditt däckslitage

Däckslitage är också en indikator på en dålig dragstång. Hårt slitage och scalloping - eller bära liknar en snäcka kant - är vanliga tecken. Att hålla ett vakande öga på slitbanan slitage är en viktig del av förebyggande underhåll.
Do It Yourself

Eftersom kulleden är så nära förknippad med dragstång, den Samma problem kan tyda på en trasig kulled. Det enda sättet att veta säkert är att ha bilens front servad. Parallellstaget /kulled systemet kan ersättas av en kunnig bakgård mekaniker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130486.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.