Placeringen av bränslefilter i en Express Chevy 3500

Bränslefiltret på Chevrolet Express 3500 Van är en viktig del av bränslesystemet. Bränsle eller bensin måste rengöras när det strömmar genom bränsleledningar och in spridarna. Den Express har två olika bränslefilter som renar bränslet från skräp och främmande partiklar. Första bränslefilter

Ett bränslefilter är i bränslepumpen av Express Chevy 3500, som används för att skjuta bränsle eller bensin genom bränsleledningen. Bränslepumpen är inne i bensintanken. Denna bränslefiltret är ett nät eller skärm som förhindrar att stora främmande partiklar för inmatning bränslepumpen. Tillgång till bränslefiltret erhålls genom att ta bort bränsletanken och sedan bränslepumpen ur bränsletanken. Den andra bränslefiltret är inom
Second bränslefilter Plats

bränsleledningen själv. Efter bränslepumpar extraherar bränsle från bensintanken och i bränsleledningen rinner bränsle genom linjen och genom ett annat filter på förarsidan av Express Chevy 3500 under den främre hjulupphängningen. Denna bränslefiltret rengör de små partiklarna som rymt från bränsletanken.
Bränslefilter Typer

året av din Chevy Express 3500 bestämmer vilken typ av bränsle filtret installeras på van. Bränsletanken filtret är alltid nät eller skärm, men bränsleledningen filtret kan vara av tre olika typer. Två typer finns snap-on filter, medan en typ har clip-on ändarna.
Bränslefilter Problem

När plats och typ av bränslefiltret bestäms i Express Chevy 3500, kan du ersätta en skadad eller igensatt filter. Skräp och främmande partiklar bygger upp i både bränslefilter och kan täppa till flödet av bensin i raden. Den Express kommer hosta, choke, misständning eller inte starta om bränslefilter är igensatta med skräp.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130458.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.