Hur ändra klockan i en 1987 Ford Bronco II

Att ha en klocka utrustad i bilen visar sig vara en praktisk produkt. Det är, om klockan är inställd till rätt tid och datum. Om du lossa batterikablarna, förlorar bilen sin laddning, eller om den interna ledningar har problem, kan tid och datum inställning måste återställas. Tidsinställningsmenyn Förfarandet för din 1987 Ford Bronco bör bara ta några minuter att fylla när du vet vilka knappar utföra vilken uppgift. Instruktioner
Time Set
1

Vrid tändningen till läge "ON".
2

Titta på vänster sida av klockan i din Bronco att hitta tre stora knappar. Den vänstra knappen är för "datum", är mitt för "E-tid", och den högra knappen är för "tid." Det finns två mindre runda knappar som är på höger sida av klockan. "L /Set" (knapp 1) är till vänster och "R /Set" (knapp 2) är på rätt.
3

Tryck och håll "tid"-knappen. Samtidigt, tryck på "L /Set" för att ändra timme tills önskad timme visas. "A" visas för att indikera am timmar och "P" för PM-timmar.
4

Tryck och håll "tid"-knappen medan du trycker "R /Set" för att ändra minuterna. Låt båda knapparna gå när man har rätt inställda.
Datum Set
5

Vrid tändningen till läge "ON".
6

Tryck och håll "date"-knappen. Samtidigt tryck på "L /Set"-knappen för att ändra månad.
7

Håll "date"-knappen nere samtidigt som du trycker på "R /Set"-knappen för att ändra dag. Du kan sluta hålla ner knapparna när datumet är satt till rätt inställning. Addera Förfluten tid Set
8

Håll knappen för "E-Time" ner till initiera timern.
9

Tryck in och släpp "L /Set"-knappen för att återställa timern till "0".
10

Push och släpp "R /Ställ in "-knappen för att starta timern. Tryck och släpp knappen när du vill stoppa timern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130378.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.