Hur man installerar Strålkastare på en elektrisk golfbil

Lagen säger att du måste ha strålkastarna på framsidan av din elektrisk golfbil om det är din avsikt att köra vagnen på allmän väg. En uppsättning strålkastare kan köpas som byggsats som skulle komma med allt du behöver för att slutföra installationen. Montering lamporna är relativt enkelt om du har åtminstone en liten elektrisk kunskap och du följer instruktionerna som följer med satsen noggrant. Saker du behöver
strålkastare Tools kit
enligt satsens bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Köp en strålkastare kit som är lämplig för golfbil att du kommer att passa dem. Utrustningarna bör finnas på affärer och på webbplatser som säljer utrustning specialist golf.
2

Öppna satsen upp och se till att allt finns där. Det kommer att finnas en lista på vad du bör ha i de installationsanvisningar som medföljde. Läs instruktionerna och se till att du förstår processen.
3

Välj en position på vagnen för att lokalisera strålkastarna. De kommer att behöva placeras så att de belysa vägen men inte lyser direkt in i ögonen på mötande trafik. Det kommer att finnas rekommendationer för var du ska placera dem i bruksanvisningen.
4

Fixa strålkastarna till valt läge på framsidan av vagnen med hjälp av de bilagor som följer med satsen.

5

Anslut strålkastaren kablarna i elsystemet i golfbil. Kablarna kommer att ha en del av satsen och instruktioner kommer att ha råd om det bästa sättet att dra kablarna till motorn. Olika märken och modeller av strålkastarna kommer att ha olika förslag, men det är bäst att följa de som rekommenderas av tillverkaren.
6

Följ instruktionerna för att fixera ändarna av trådarna i växeln anslutningen. Denna switch måste sedan fästas nära ratten.
7

Kontrollera att lamporna fungerar korrekt innan du kör golfbil på vägen. Detta bör göras med motorn igång så att lamporna inte tömma batteriet. Kontrollera att balken är i rätt vinkel och justera vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130361.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.