Felsökning Mustang Headlight Växlar

Ford Mustang har länge varit en av Nordamerikas främsta sportbilar. Ända sedan 1960-talet, har denna muskel bil strövade landets motorvägar. Om du äger en klassisk eller senare version av Mustang, men du vill hålla den i toppform. Reparationer kan bli dyrt så ägarna bör alltid vara redo att ta itu med små jobb som kan göras hemma. Felsökning och ersätta strålkastarens omkopplaren är en sådan gör-det-själv-jobb. Saker du behöver
Skruvmejsel
trådklämmor
Replacement strålkastare switch
Visa fler instruktioner
1

kontrollera säkringen strålkastare switch. Du kommer att behöva rådfråga bruksanvisningen för din Mustang, eftersom de närmare detaljerna för detta steg har förändrats under de 40-plus år att bilen har varit i produktion. Om säkringen är i funktionsdugligt skick, måste du gå vidare till nästa steg för att ta bort strålkastaren switch.
2

Leta skruvarna på instrumentpanelen som håller avsnittet med strålkastare switch på plats. Ta bort dessa skruvar och skjut den bit av den sticker iväg, tillsammans med eventuella plastringar eller täcker håller strömbrytaren.
3

Dra i spaken ut ur instrumentbrädan långsamt och undersöka de avslöjade anslutningar . Kontrollera att anslutningarna är rena. Om de är, måste du byta ut växeln.
4

Lossa ledningarna från brytaren fallet. Kläm dem på plats med hjälp trådklämmor så att de inte kommer att falla tillbaka i streck.
5

Ta växeln ur fodralet. Vrid omkopplaren och tryck på fallet för att frigöra brytaren från fallet. Beroende på året för din Mustang, kan du behöva ta bort en mutter och sedan ta på ramens botten av brytaren så att den kan tas bort.
6

Montera nya strålkastare switch genom att utföra stegen ovan i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130354.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.