Hur man installerar en bränslepump i en 1990 Chevy Suburban

På 1990 Chevy Suburban, skulle en skicklig mekaniker tar ungefär två timmar att installera en bränslepump. En bränslepump är en del av bränsletanken tänkt att garantera en smidig överföring av bränsle från gastankar till fordonets motor via injektorer. Vårdslöshet av en bränslepump kan orsaka en start problem utöver förstoftning och motorstopp. För ägaren av fordonet, motiverar en sådan situation en grundlig inspektion av bränslepumpen och dess delar följt av installation. Saker du behöver
Jack
Jack står
Linje skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Park 1990 Chevy Suburban på en plan yta, och se till att parkeringsbromsen är engagerade och framhjulen är säkrade för att hindra fordonet från att rulla. sitt minimum
2

Töm bensintanken, koppla loss batteriets minuskabel och dränera trycket från systemet. Lyft den främre delen av fordonet på ett jack till såsom att få tillgång till bränslepumpen. Position pallbockar under fordonet för att stödja det.
3

bort slangklämmorna som ansluter slangen till tanken så filtret halsen kopplas också. Koppla loss bränsleledningen och anslutningar ledningar.
4

Lossa bränsletanken från 1990 Chevy Suburban kropp med hjälp av en hylsnyckel skruva bultarna, och sänk bränsletanken med yttersta försiktighet med hjälp av en rad skiftnyckel . Sänk den, och koppla ledningarna tills det är helt gratis, och rulla bort från fordonet.
5

lossa bränslepumpen inifrån bränsletanken genom att lossa bultarna med en hylsnyckel. Skjut av konsolerna, och försiktigt separera de två.
6

Fit i den nya bränslepumpen eller reparerade en tillsammans med de nya O-ringarna, och fixa bränsletanken tillbaka till sin position. Fäst skruvarna på plats, montera krokarna, anslut bränsleledningar, kablage och batteriet i omvänd ordning av de tidigare stegen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130249.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.