Florida bilbesiktning Krav

Många stater, däribland Florida, kräver årliga bil inspektioner. Dessa görs i syfte att garantera Highway Safety för alla bilister. Eftersom dessa inte är på uppdrag av den federala regeringen, kräver vissa stater inte dem. I delstaten Florida, är bil inspektioner krävs årligen och en liten avgift tas ut. I Florida, var utsläppen testar avskaffades 2000. Kontrollkrav
Bromsar måste fungera även på hala ytor.

Bromsarna på din Florida-licensierade bil måste fungera ordentligt. Inriktningen måste dessutom falla inom godtagbara normer. Bromsar testas av en reparatör, som kommer att köra din bil runt ett litet område bromsar flera gånger vid olika hastigheter.
Strålkastare och bakljus
Olyckor inträffar på natten när en Bilen kan inte ses tydligt.

Strålkastare, bakljus och backljus skall fungera korrekt. Strålkastare och bakljus testas på din Florida auto genom att vrida dem och visuellt kontrollera att göra vissa lamporna fungerar med full kapacitet. De kommer också att kontrolleras för att se till att ljuset lyser i rätt riktning och vinkel. Back-up lampor testas när mekanikern backar upp bilen och en andra auto tekniker visuellt observerar huruvida de kommer på när bilen backar.
Däck
Bald däck är farliga.

auto däck kan inte vara skallig. Bald däck kommer inte stanna bilen ordentligt på en fiffig väg. De är osäkra. I Florida, ska ett däck ha minst 4/32 inches av däckens mönsterdjup kvar för att klara denna prövning. Ett vanligt test för däckens mönsterdjup är att placera en fjärdedel upp och ner mellan mönsterdjupet. Om slitbanan vidrör Washington huvud, sedan ditt däck har minst 4/32 inches av däck kvar slitbanan och kommer att passera Florida State Inspection.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130222.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.