Finns det olika Plintstorlekar på H7 lampor ?

Den H7 lampa är en halogenlampa utformad främst för bil strålkastare och dimljus . Halogenlampor är ett populärt val för fordon eftersom de brinner ljusare och håller längre än vanliga glödlampor . En halogenlampa är en glödlampa med en volframglödtråd . Halogenlampa är också fyllda med gas . Terminal

H7 lampa är den sjunde generationen halogenlampa avsedd för fordon. Den H7 har bara en volframglödtråd --- till skillnad från andra versioner med två trådar inuti lampan . Medan det finns flera olika varianter , är terminalen för alla H7 lampor densamma . Det är tveeggade , liknar en vanlig plugg du hittar inne i ditt hem .
Typer

Medan en myriad av olika märken erbjuder ett sortiment av varierande H7 lampor , är terminalen av varje H7 glödlampa universell. Detta gör att varje H7 lampa som ska användas för varje ansökan kräver en sådan lampa . Beroende på specifik typ av lampa , kan en H7 lampa varierar i effekt och storlek .
Använder

H7 halogenlampor används främst för bil strålkastare och dimma lampor. De är också ibland används på tåg och flygplan samt. Medan H7 glödlampan har utvecklats speciellt för fordonstrafik bruk , är de ibland används för underhållning , kriminalteknik och av läkare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130166.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.