Hur man identifierar en Oldsmobile Transmission

Den Oldsmobile grundades 1897 av Ransom E. Olds. Fordonet var huvudsakligen producerats av biltillverkaren General Motors. Det fanns 35 miljoner Oldsmobiles producerats under bilproduktionen runs.The Oldsmobile officiellt avvecklades av produktionen under 2004. Om du har en Oldsmobile som kan behöva reparationer göras på överföring eller du behöver överföringen helt förändrat ut, kommer du behöver för att korrekt identifiera den del som används i ditt fordon. Instruktioner
1

Öppna huven på Oldsmobile. Lokalisera Oldsmobile transmission. Överföringen ska vara placerad mellan motorn och framhjulet på bilen på förarsidan. Överföringen av fordonet för en ID-tag
2

Sök. Dessa taggar innehåller information om datum överföringen gjordes, de utväxlingar och modellen. De ID-taggar är inte ordentligt ansluten till transmissionen, så många av dem faller av under användning.
3

Hitta Oldsmobile transmission pan. Pannan kommer att vara på botten av Oldsmobile transmission. Varje Oldsmobile pan kommer att bli en annorlunda design och form beroende på modell och märke. Detta kan hjälpa dig att identifiera överföringen genom att granska bilder från en mängd olika Oldsmobile manualer och böcker.
4

Räkna varje bultar som fäster pannan på transmissionen. Varje modell av Oldsmobile kommer att ha ett avvikande antal bultar som håller transmissionen pannan, beroende på transmissionen design.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130146.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.