Hur man byter en 1999 Suzuki Esteem Pan Wagon Oil

Byta oljetråget på 1999 Suzuki Esteem Wagon kräver installation av en packning till ordentligt täta pannan. Detta är ett avgörande steg för utan det oljeläckage ur pannan lättare, vilket leder till minskade nivåer av vätska i motorn. Låga vätskenivåer kan orsaka kugghjulen att slipa och att motorn överhettas. Förhindra detta genom att installera pannan Esteem olja med rätt tätningsmedel. Saker du behöver
Oljetråg
Oil pan gasket
Tätningsmedel skiftnyckel
Ratchet med 3/8-tums socket
Visa fler instruktioner
1

Line packningen åsen på insidan kanten av den nya pannan med en linje av tätningsmedel. Använd en aluminium tätningsmedel för korrekt bindning. Beskriv de bulthålen med en tunn ring av tätningsmedel samt.
2

Tryck packningen på oljetråget och tryck ner ordentligt för att fästa den. Placera skruvarna i hålen för att säkerställa att det torkar linje.
3

Låt tätningsmedlet torka i 30 minuter.
4

Höj den främre änden av Esteem vagn och plats ett par pallbockar under den. Skjut under bilen och leta reda på gamla oljetråget.
5

bort oljetråget med spärrnyckel och 3/8-tums socket. Placera den nya pannan på motorn och fäst den med skruvar och muttrar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130111.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.