Kan du hoppa starta en bil med hjälp av en hybrid ?

Du kan hoppa starta en bil med hjälp av en hybrid på samma sätt som du skulle använda en vanlig bil , så länge den ordinarie batteriet i hybriden är i god form , tillräckligt laddat och du ansluter de två bilarna ordentligt . Batterier

starthjälp en vanlig bil , använd den vanliga 12 - volts batteri i hybriden , enligt syndikerade bilverkstäder kolumnister , Tom och Ray Magliozzi . Det är också viktigt att använda en god kvalitet uppsättning startkablar för att säkerställa ett bra flöde av ström mellan batterierna .
Fästa Connectors

Enligt 2CarPros.com , den hybridbil ska vara avstängd . Anslut sedan en röd jumper kontakten till den röda terminalen av det urladdade batteriet och den andra röd jumper kontakten till den röda terminalen av hybrid batteri . Därefter bör en svart kontakt på liknande fäst den svarta terminalen av det urladdade batteriet och den andra svarta kontakten till ett motorfäste på hybriden , borta från batteriet .
Laddning av dött batteri

med båda bilarna i Park och akut engagerade bromsar , starta hybrid . Det bör gå några minuter . Trampa på gasen kommer sedan ladda upp det urladdade batteriet tillräckligt , då någon bör försöka starta den andra bilen . Om detta lyckas , slå av hybrid och ta bort varje kontakt bort i omvänd ordning för anslutning , som börjar med den svarta kontakten på motorfästet av hybriden .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130097.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.