Hur man startar en Lexus Med No Key

Medan de flesta fordon använder en programmerad knapp som du sätter på tändningen cylindern att starta bilens motor, några Lexus-modeller förlitar sig på annan teknik för att starta bilen. Föraren håller en trådlös sändare i fickan som automatiskt kommunicerar med Lexus och låter bilen vet en auktoriserad förare har kommit in i bilen. Från denna punkt kan du använda push-start-teknik istället för en nyckel för att starta Lexus. Saker du behöver
SmartAccess nyckelkort
Visa fler instruktioner
1

Tryck handen på handtaget för att öppna Lexus dörren. Observera att detta endast kommer att fungera om du har SmartAccess nyckelkort på dig. Bil sensorer känner av kortet en gång inom en kort intervall av fordonet, och dörrarna kommer att låsa upp när handen närmar sig handtaget. Om någon försöker att tvinga upp dörren utan att ha SmartAccess nyckelkort, kommer larm att gå ut och varna dem inom räckhåll.
2

Se till att bilen är i parken och trycka ner foten på bromspedalen. Vänta på tändningen för att lysa grönt. Denna säkerhetsåtgärd säkerställer att bilen är i ett icke-rörliga tillstånd. Om du kan starta bilen utan att trycka på bromspedalen, kan du skada potentiellt tändsystemet genom att försöka starta bilen medan i växeln.
3

Tryck på tändningen för att starta Lexus motorn. Knappen fungerar på samma sätt som om du sätter i nyckeln i tändningen som bränsle släpps in i förbränningsrummet och antänds. Denna process är alla kontrolleras av en elektronisk tändning modul som aktiverar när du trycker på tändningen knappen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130003.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.