Hur hittar utväxlingsförhållandet i en GMC

Tillverkare utrustar sina fordon för bättre körsträcka och maximal prestanda. Utväxling bestämmer mängden end effekt och hastighet ett fordon har. Vid mätning av GMC utväxlingsförhållandet, ju högre utväxlingsförhållandet nummer, desto lägre är den genomsnittliga växel hastighet /effekt. Fordon med högre utväxling göra bättre i termer av körsträcka eftersom motorn måste arbeta mindre med de högre växlarna. Således finna utväxlingsförhållandet är ett måste för dig att bestämma prestanda av ditt fordon. Saker du behöver
hjulblock
pallbockar
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en asfalterad, plan yta.
2

Placera en hjulblocket framför varje framhjul.
3

Använd en domkraft för att höja fordonet och sätta två jack står precis under axeln rören på baksidan nära varje hjulet. Se till att däcken snurrar fritt.
4

Titta drevet oket rotera medan den roterar ett däck exakt ett varv för hand. Drevet ok är ett T-format metallstycke som låser U-fog på plats.
5

Räkna antalet gånger drevet oket gör en revolution. Detta är utväxlingen.
6

Öppna handskfacket på bilens kupé och leta efter ett klistermärke med ett "U" symbolen följt av en kod. Detta är den RPO eller Regular Production Option kod. Om du korsreferens här koden med din bilens servicemanual, kommer det att berätta utväxlingen samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129972.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.