Toyota Corolla uppriktningsproblem

Det finns flera tecken på att din Toyota Corolla kanske inte har rätt inriktning . Att veta vad man ska leta efter kan hjälpa till att diagnostisera problem innan de blir värre . Camber /Caster

Camber och Caster avser anpassningen av hjulen med styraxeln . Camber är lutningen av hjulet från sidan av fordonet . Caster är lutningen på den vertikala axeln . Om endera camber eller caster är ur läge , kommer du att uppleva minskad däckets slitbana kommer i kontakt med vägen .
Toe - in

Toe - in åtgärder vinkeln vid vilket däcken lutar utåt från den vertikala axeln av suspensionen. Toe - in är oftast en av de huvudsakliga justeringar som används för justering av hjul och fjädringssystem . Om ett fordons toe - in är överdriven , då däcken kommer att visa mer tunnhårig på insidan än utsidan .
Fjädring

fjädringssystem en Corolla har också en inverkan på inriktningen av hjulen . Om delar av fjädringssystem , såsom kulleder , hjullager , tie - länkhuvuden eller strut och församlingar spole är slitna , då anpassningen kan lida på grund av hjulen inte har rätt stöd .
Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129954.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.