Hur man byter remmarna gastank på en 1988 Buick

bensintanken i en 1988 Buick hålls på plats med remmar som lindas runt undersidan av tanken och sedan skruven åt chassit. Om en av dessa remmar skulle gå sönder eller misslyckas kommer gastank inte vara stabil i fordonet. Skulle det falla av chassit eller dra på marken, kan det leda till en olycka eller orsaka att motorn tappar bränsletrycket. För att fixa det, byt remmarna mot nya, vilket bör ta ca 30 minuter. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Replacement gastank remmar
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp hela bilen med domkraft, och satte den på pallbockar. Leta bensintanken, som är under bilen nära bakaxeln. Placera domkraften under ett av banden gastank, och lyft upp uttaget tills det kommer i kontakt med tanken, men inte lyfta upp bilen.
2

Unbolt återstående gastank bandet från bilen med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Dra remmen bort från bilen, och kassera den. Installera den nya remmen på bensintanken i samma riktning som den fabrik man, och sedan skruva den på plats med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
3

Lower domkraften, och sedan placera den på bensintanken bandet du just ersatt, lyft sedan upp det på samma sätt som används i steg 2. Unbolt bandet bensintank från bilen med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Dra remmen bort från undersidan av Buick. Installera den nya remmen på bensintanken i samma riktning som den fabrik man, och sedan skruva den på plats med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
4

Avlägsna domkraften från undersidan av bilen, och använda den för att ta Buick bort domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129953.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.