1993 Chevy Van startar inte

Om din 1993 Chevy van startar inte över korrekt, då det kan finnas massor av problem som hindrar den från att göra det. Medan det finns vissa problem som har kortsiktiga lösningar, andra problem kräver mer omfattande reparationer. Att känna några av grunderna i fordonsunderhåll och reparationer kan hjälpa till att förbereda dig för det oväntade ingen börjar att hända från tid till annan. Dessutom finns ett par knep som kan användas för starter och batteri problem. Saker du behöver
Hammer
Kolsyrat soda
Hylsnyckelsats
Skruvmejsel
Replacement Starter
trasa eller borste
ersätter tändningslåset
mekaniker handskar

Visa mer instruktioner
1

Kontrollera att växelspaken för att se till att det är hela vägen i parken eller Neutral. Inga fordon med en väl fungerande automatlåda kommer att kunna slås på om växellådan är i endera av dessa redskap.
2

Öppna huven och inspektera batteripolerna. Om de är korroderade, häll en flaska kolsyrad läsk över dem och torka bort korrosion med en trasa eller borste. Vicka terminalerna för att se till att anslutningarna är fast och dra åt de punkter ögla anslutning på batteripolerna om det behövs. Försök starta Chevy van igen. Försök inte att veva bilen om och om igen när batteriet behöver några minuter mellan vevar för att ladda Addera 3

Lyssna efter eventuella oljud -. Eller avsaknaden därav - när du vev van. Om du hör ett surrande ljud följt av ett klick, då startmotorn har gått dåligt och är inte korrekt inriktning med svänghjulet redskap. Spåra den positiva batterikabeln till startmotorn enheten, vilket är något mindre än en fotboll och har två cylindriska enheter sammanfogas. Peka slutet av startmotorn med en hammare eller ett trubbigt metallföremål för att hjälpa den att återuppta kontakten med svänghjulet en gång till. Byt startmotorn genom att extrahera de två fästbultarna och koppla den elektriska anslutningen från den positiva batterikabeln.
4

Ta ut nyckeln ur tändningslåset. Om nyckeln inte kommer att komma ut på egen hand, knacka på slutet av den lätt med en hammare. Ett annat vanligt tecken för tändningslåset misslyckande är när tändningsnyckeln kan infogas och tas bort, men det går inte att slå låscylindern. Ta bort panelerna Rattstången för att komma åt tändningslåset. Lossa fästskruvarna för tändningen och koppla bort den elektriska anslutningen leder upp till det. Ta ut tändningsnyckeln och ersätta den med en ny, vilket också kommer att ge dig en ny nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129950.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.