Hur fungerar en Auto Work Bränslepump ?

En automatisk bränslepump är den enhet som skickar gas från bilens bensintank mot bilens motor . När din bränslepumpen inte fungerar , är din motor blir inte någon gas och bilen går inte att köra . Mekaniska pumpar

Mekaniska bränslepumpar finns på icke - bränsleinsprutade bilar med förgasare , vanligtvis äldre fordon . I dessa fordon , skapar förgasaren ett vakuum drar bränslet mot motorn. Bränslepumpen bistår förgasaren i att flytta bränslet mot motorn och drivs motorns rotation. Mekaniska bränslepumpar finns intill bilens motor .
Elektriska Pumpar

Fordon med elektronisk bränsleinsprutning har elektroniska bränslepumpar . I dessa bilar hela bränsletillförsel systemet styrs av en dator. Elektroniska bränslepumpar ligger bredvid bensintanken . De förlitar sig inte på ett vakuum för att dra bränslet mot motorn . Istället är bränslepumpen drivs av el och förlitar sig på datorn för att kontrollera hastigheten vid vilken bränsle pumpas till motorn.
Bränslepump Underlåtenhet
< p > Eftersom elektroniska bränslepumpar kräver el för att fungera , kan ett elektriskt problem orsaka bränslepumpen obrukbar . En bränslepump kan också gå dåligt och behöver bytas ut . När en bränslepump blir obrukbar , kommer bilen beter sig som om det är slut på gas även om det finns en full tank .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129934.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.