Hur Wire en Emergency Push /Pull Switch

En nödsituation push /pull switch kallas ofta en "kill switch" eller en "batterifrånkoppling" eftersom det snabbt stängs av eller "dödar" en motor. Denna typ av switch, vanligt förekommande på bilar dragracing, monteras på baksidan av bålen. Detta gör utryckningspersonal att stänga av bilen från utsidan i händelse en olycka inträffar under ett lopp. Du kan också dölja brytaren under instrumentbrädan och använda den som en stöld avskräckande om du vill ha en nödsituation push /pull switch och du inte dragrace. Saker du behöver
Borrmaskin
Borr satt
Wrench (beroende på sidan av brytaren) katalog Avbitare
Wire crimpers
Wire hägrar
Visa mer Instruktioner
1

Leta upp en lämplig monteringsplats för din switch utifrån dina behov. Om du använder switch för applikationer dragracing, borra ett hål genom baksidan av bålen och säkra strömbrytaren. Om du planerar att använda omkopplaren för cirkeln banracing, vanligen strömbrytaren går på förarsidan av bilen genom fönstret. Om du vill ha det för en stöld avskräckande, installera brytaren någonstans under instrumentbrädan där människor inte kommer lätt se den. Använd en borr, borr och skiftnyckel för borrning och montering av växeln.
2

bort den negativa batterikabeln från batteriet och koppla bort kabeln från din bil. Vanligtvis är det kabel bultar på sidan av motorblocket för jordning. För att hitta jordpunkten av batterikabeln, spåra den från batteriet till motorn. Använd en skiftnyckel för att ta bort batterikabeln från batteriet och ta bort kabeln från motorblocket.
3

Crimp ett kontaktdon tråd ögla på slutet av en 3-gauge wire och säkra tråden till en klack på switchen. Använd en tråd VECKARE att säkra kopplingen och en skiftnyckel för att säkra öglan till switchen.
4

Trä tråden genom din bil tills du når grundstötningen plats på motorblocket. Klipp kabeln med avbitare och crimp en ögla kontakt på änden av kabeln. Fäst öglan kontakten till motorblocket.
5

Crimp en ögla kontakten på en ny bit av 3-mätare tråd och fäst öglan kontakten till den andra klacken på brytaren.

6

Trace tråden genom din bil tills du når den negativa batteripolen. Fäst änden av 3 gauge tråd på ett batteri terminal kontakt och fäst batteriet tråd kontakten till batteripolen.
7

Ställ push /pull reglaget till "off" läge att störa marken till batteriet. Detta kommer att stänga av bilen och hindra den från att starta igen förrän du ställer omkopplaren i läge "på". Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129908.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.