Hur Byt bränsletrycksregulatorn på en 2000 Subaru Outback

The Outback är en crossover som Subaru har tillverkat sedan 1995. För 2000 års modell, var Outback en trim nivå för Legacy och Impreza modellerna. Båda bilarna har bränsleinsprutning motorer som är beroende av ett bränsle tryckregulator för att hålla bränslet vid ett konstant tryck. Byte av bränslefilter tryckregulatorn är densamma för båda Outback modellerna. Saker du behöver
Rag
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Lyft huven och stötta öppna . Leta regulatorn bränsletrycket på bränsleskenan nära bränsleinsprutarna. Bränsleskenan är röret som levererar bränsle till bränsleinjektorerna och kallstart ventil.
2

Avlasta trycket bränslesystemet genom att ta loss kontakten bränslepumpen från bränslepumpens relä. Starta motorn och låt den gå tills den stannar. Dra runt motorn i minst fem sekunder för att se till att bränsletrycket har rätt lättad.
3

minuskabeln från batteriet.
4

Koppla ur vakuum linje från toppen av bränsle tryckregulatorn.
5

Placera en trasa under bränsletrycksregulatorn att fånga någon bensin som kan vara i bränsleledningarna eller regulatorn.

6

Lossa muttrarna bränsleledningen, med hjälp av en skiftnyckel. Lossa klämman på bränsleslangen på botten av bränslet tryckregulator och ta bort bränsleslangen.
7

Ta bort de två skruvarna som håller regulatorn bränsletryck och dra försiktigt ut och upp för att ta bort bränslet tryckregulator från bränslefördelningsröret. Lägg skruvarna åt sidan för återanvändning.
Installation
8

Kontrollera att det finns en ny O-ring på plats på baksidan av den nya bränsletrycksregulator.

9

Montera regulatorn bränsletrycket mellan bränsleledningar och över monteringshålen på monteringsplattan. Använd en skiftnyckel för att dra åt muttrarna bränsleledningen.
10

Montera bränsleslangen på botten av bränslet tryckregulator och dra åt klämman.
11

Säkra bränsle tryckregulator på monteringsplattan med de två skruvarna.
12

Anslut vakuum linje till toppen av bränsle tryckregulatorn.
13

Anslut den negativa kabeln till batteri. Starta motorn och kontrollera efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129876.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.