Hur man byter en Eclipse kupéfilter

Mitsubishi Eclipse har inte alltid kommit med en fabrik utrustad stuga luftfilter. Men installera ett är ett alternativ, med en hytt-air installation kit från en Mitsubishi-återförsäljare. När satsen har installerats, om det behövs, eftermarknad stuga luftfilter är tillgängliga, så du köper nya filter från generalagenten inte längre behövs. Den ursprungliga kit kommer med ett filter ram, ett byte filter lock /dörr och kabinen luftfiltret. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna handskfacket och ta bort eventuella innehåll.
2

Koppla spjället stången, om utrustad med en, från den högra sidan av handskfacket. Addera 3

Collapse vänster och höger sida av handskfacket väggar inåt genom handen att koppla facket stoppar från sina skenor. Låt handskfacket för att svänga ner långsamt till passagerarsidan brädan medan det fortfarande sitter i instrumentpanelen genom dess nedre gångjärnet.
4

Du kommer antingen att stansa perforerade evaporativ locket med flathead skruvmejsel eller ta bort de två Hyttfilter dörr skruvar med stjärnskruvmejsel, beroende på vilken typ av filter.
5

Placera utbytessats kabinen luftfilter i utbytessats s ram, i förekommande fall, att se luftflödet pilarna stämplat på kanterna av filtret pekar i nedre läget. Om en ram och filter finns redan på plats, dra ramen ur huset, ta bort det gamla filtret ur ramen och montera det nya filtret med luftflödet pilarna pekar nedåt.
6

Sätt i ramen i husfacket och rikta in filterlocket behålla skruvhål med hålen på evaporativ bostäder. Sätt i skruvarna och dra åt med stjärnskruvmejsel.
7

Swing handskfacket uppåt och komprimera sidoväggarna igen bara tillräckligt för att anpassa stoppar tillbaka i sina övre spår. Återanslut dämpare spö, om sådan finns, returnera innehållet tillbaka in handskfacket och stänga den. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129860.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.