Hur man använder Xanavi navigationssystem

Xanavi är producent för Nissan DVD navigationssystemet. Detta gör att du når din destination med turn-by-turn anvisningar och nedladdade kartor. För att börja använda ditt navigationssystem, måste du beställa och uppgradera till den senaste DVD. Du är då skyldiga att uppgradera ditt navigationssystem varje år efter nästa. När du har satt på DVD, kommer du att kunna använda de uppdaterade kartorna. Instruktioner
1

Logga in Navigation.com. Klicka på "Köp nu" i "Nissan Owners" val. Välj din Nissans modell från rullgardinsmenyn. Det kommer att visa den senaste uppdateringen för navigationen.
2

klicka på "Lägg i varukorgen" och välj sedan "Köp nu". Köp ordern med ett kreditkort eller betalkort. Vänta på DVD för att komma med posten.
3

Ange din Nissan. Tryck på "Mata ut" knappen på ditt navigationssystem. Detta skulle kunna vara placerad i mittkonsolen, under passagerarsätet eller i handskfacket, beroende på modell. Konsultera din instruktionsbok om du inte kan hitta den.
4

Starta tändningen och kraft på ditt navigationssystem. Sätt i DVD-skivan i enheten. Ange autentiseringskoden, om det behövs. Koden kommer att ligga med din programvara fallet..
5

Vänta på att uppdateringen ska börja Mata ut DVD när den är klar. Du kan nu köra och använda din Xanavia navigationssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129818.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.