Automotive Trim Borttagning

Auto trim avlägsnande är ett viktigt steg i många processer bilverkstäder. Ofta kommer ett enda stycke trim måste tas bort för att göra plats för en ersättare komponent. Alternativt, kan stora delar av auto trim måste tas bort om ett fordon målas eller repareras. Viktiga verktyg

Auto trim kan fästas på plats med ett brett utbud av infästningar så en omfattande verktygslåda kommer att krävas för att underlätta avlägsnandet. Hylsnyckelsatser, skiftnycklar och skruvmejslar är alla vanliga, men ett antal specialiserade verktyg finns också. En trim borttagning spak, till exempel, är idealisk för att ta bort dörren kort, som vanligtvis är fästa på plats med plastreglar.
Administrera vård

Många bitar av trim sit tätt mot ömtåliga lacken så försiktighet bör tillämpas under borttagningen. När det är möjligt, kan skyddande maskeringstejp användas för att skydda bilens kaross och rätt verktyg ska alltid användas för att säkerställa att avlägsnandet kan genomföras effektivt. Försiktighet bör iakttas med trim också. Repade fönster omger eller trasiga kosmetisk klädsel kan förstöra den visuella överklagande av ett fordon.
Organisera Borttagna Trim

Många bitar av trim och infästningar som används för att hålla dem på plats är relativt små. Ett organiserat förvaringsutrymme för borttagna komponenter ska alltid användas och auto trim kan ordnas så att ersättare blir en logisk process. I många fall kan en numrering bidra till att göra ombyggnader mycket lättare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129747.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.