Hur får man mer körsträcka ur en serie 60

Serie 60 Dodge dieselmotor är en kraftfull, bränsleslukande maskin som driver arbete lastbilar och halvfabrikat. Du kan fortfarande få mer körsträcka ur din Serie 60 genom att tillämpa några bränslebesparande strategier för att din körning rutin. Med bränslepriser klättring, det finns ingen anledning att inte få mer körsträcka så att du eller ditt företag kan spara pengar på bränsle. Att få bättre körsträcka är inte ett trick eller en bluff för att köpa en produkt. Utan att det kostar en krona, kan du få mer körsträcka ur din Serie 60 rigg. Instruktioner
1

Bär så lite vikt som möjligt i bilen. Även om du kan dra en hel del tunga laster med Series 60, kan du förbättra fortfarande din bränsleekonomi genom att släppa eller dumpning laster så snart som möjligt, begränsar belastningen på motorn och få mer körsträcka.
2

Använd rätt vikt av olja för din Serie 60, beroende på modell och din klimat. Byt olja varje 3000 miles eller mindre för att hålla motorn välsmord och kör effektivt.
3

Kontrollera dina däck regelbundet. Håll dem på lämpligt däcktryck för maximal prestanda. Inte bara kommer detta att öka din körsträcka, kommer det att förlänga livslängden på dina däck. Ändra dina däck varje gång de får skallig eller börjar förlora slitbanan.
4

köra din bil så effektivt som möjligt. Sinne hastighetsgränserna och försöka att inte köra över 60 miles per timme, som körsträcka går ner snabbt över denna hastighet. Gör inte rev motorn eller accelerera alltför snabbt för att undvika brinnande bränsle i onödan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129725.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.