Hur du jämför Stötdämpare

Stötdämpare är det som ger fordon en mjuk gång med minimal ojämnheten . De stötdämpare på ett fordon utsätts för slitage , så efter en tid att de kan bli ineffektiva och kan behöva bytas ut . Laststöd

Stötdämpare stödja en mängd olika lastens vikt . Enligt hydraulik och pneumatik , är det mest kritiska steget i att jämföra stötdämpare för att avgöra vilka typer av laster de chocker kommer att behöva stöd . Till exempel kommer stora lastbilar som används för att bära tunga laster resultera i behovet av mer hållbara stötdämpning .
Typer

Stötdämpare finns i fasta eller justerbara typer . Fasta chocker är mer gynnsam för att stödja tunga laster , eftersom de är mer hållbara och ger färre vibrationer . Justerbar chocker innebär att chocken stödet kan ändras genom att vrida på ratten eller knappen inställning . Ställa justerbara stötdämpare på en låg nivå är effektiva för lätta laster .
Kostnad

Konsumenterna på marknaden för stötdämpare bör fastställa en budget och shoppa runt för att jämföra priser . Budgetering hjälper människor begränsa urvalet till produkter som omfattas av deras prisklass .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129720.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.