Vilka är orsakerna till Auto Underrede Damage?

Även om mycket uppmärksamhet åt att underhålla ovansidan av ett fordon, ofta underredet av en bil inte funderat mycket. Däremot kan underredet av en automatisk lida skada liksom toppen, det gamla talesättet "utom synhåll, ur sinne" är inte en bra att ansöka på underredet av ett fordon. Salt

I regioner där vinterväder motiverar användning av salt på vägarna för att smälta snö och is, bilar som körs på dessa vägar kan påverkas av saltet. Medan saltning vägarna gör körningen säkrare, kan det ha en negativ effekt på underredet av ett fordon. Saltet från vägarna kan korrodera underredet av ett fordon om de lämnas utan uppsikt. För att förhindra att detta händer, är en tillämpning av tätningsmedel rekommenderas för bilar som måste köras mycket på saltade vägar.
Slitna stötdämpare

Slitna stötdämpare kan leda till skador på underredet av ett fordon. Ett fordon med slitna chocker kan leda till överdrivna stötar för ett fordon, ett bra hårt ryck kunde knacka lösa komponenter under ett fordon som avgassystem parentes
Mud
<. br>

Mud kan vara ett problem i vissa regioner, och kan ta en vägtull på underredet av ett fordon. Om caked-på lera inte tvättas bort underredet av ett fordon, kan det hålla i fukt, vilket kan orsaka rost.
Striking Stenar eller skräp i vägen

Ibland underredet av ett fordon kan skadas från slående föremål fordonet passerar över. Skador kan omfatta en sten punktering ett oljetråg, eller en ljuddämpare som slits loss. Fordon med låga profiler är mer benägna att denna typ av skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129712.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.