Hur tar jag bort kombiinstrumentet på en Audi TT?

I kombiinstrumentet på en Audi TT ger en visuell indikation till föraren om vad som händer inne i Audis motor. Om en av mätarna i klustret skulle misslyckas, då hela anordningen måste avlägsnas från fordonet, så att det kan repareras eller bytas ut. Processen att ta ut klustret bör ta mindre än 15 minuter. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
avbitare
Visa fler instruktioner
1

Luta rattstången så lite som möjligt med fabriken justeringen på den nedre halvan av rattstången. Grip den övre halvan av rattstången täcka och dra upp från rattstången.
2

Dra ut gummit veckade panelen som sitter direkt under kombiinstrumentet att avslöja skruvarna undertill. Ta bort dessa bultar med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
3

Dra infattningen runt kombiinstrumentet mot dig för att ta bort den från instrumentbrädan. Unbolt klustret från instrumentbrädan med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
4

Dra kombiinstrumentet försiktigt från dess fästpunkt i instrumentpanelen och vrid den en aning åt sidan. Skär buntband sitter på baksidan av kombiinstrumentet med avbitare.
5

Dra kombiinstrumentet ut ur instrumentbrädan och koppla ledningarna med tummen och pekfingret. Ta klustret ur Audi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129617.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.