Direkt Insprutare specifikation

Mest fordonstillverkare har antagit ett direkt system för bränsleinsprutning för att uppnå lägre priser, bättre prestanda och bättre bränsleeffektivitet. När en motor med direktinsprutning används, att bränslet sprutas in i förbränningskammaren med en rimlig hastighet vid normal drift och vid en mycket låg hastighet under tomgångsperioder. Denna modifierade designen gör att motorn kan fungera i en mycket bränsleeffektiv förbränning läget. Noggrannheten hos de elektromekaniska ventiler som används i den direkta insprutningssystemet hjälper kalibrera hastigheten bränsleförbrukningen till en extremt fin examen. Bosch Insprutare specifikation (EV6)

Den totala längden av den ursprungliga EV6 bränsleinsprutaren är 48,8 mm, medan nyare versionen av EV6 är längre och mätte 60,3 mm. Att finfördela bränslet på ett mer effektivt sätt, använder EV6 bränsleinsprutaren en regissör platta med flera öppningar. Flödet kvantitet av EV6 är 150 gram per minut vid ett tryck av tre bar. Arbetstrycket för EV6 lång kropp injektor är 3,5 bar och dess motstånd är specificerad till 12 ohm. Olika EV6 spridare har olika spridningsvinklar som varierar från 25 grader till 70 grader. Addera Delphi Multec Insprutare Specs

Delphi Multec multi-håls bränsleinjektorer infördes i marknaden under 2010. Två sorter av injektionsmissbrukare är tillgängliga, Multec 10 injektorn och Multec 12 injektorn. Båda injektorerna har en statisk flödeshastighet av upp till 20 gram per sekund. Stängningen svarstid av injektorn är 0,4 millisekunder, medan öppningen svarstid är 20 millisekunder. Bränsletrycket varierar från 30 bar till 230 bar. En förbränningskammare med direkta bränsleinjektorer kräver injektorn att upprätthålla en viss konvinkel. För Delphi, ligger denna vinkel mellan 40 grader och 90 grader.
Mercury Mariner Injector Specs

Mercury Mariner Optimax 115 huvudsakligen används i båtmotorer. Bränslet trycksätts vid 5,7 bar innan den levereras till förbränningskammaren. Luft /bränsle-förhållandet varierar mellan 40:1 och 25:1. Den sysselsätter ett lågtryck tvåstegs system för bränsletillförsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129605.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.