Traction Tillbehör för bilar fast i snön

Att hålla din bil redo för vintern är viktigt att garantera säker körning. Du ofta inte kan förutse när och var du kan fastna i snön, även med vinterdäck. Du kan fastna i hårt väder, långt från hjälp eller ens utanför intervallet mobiltelefon service. Så det är viktigt att ha de tillbehör som finns för att ge dina däck dragkraft och få din bil säkert gratis. Det finns lösningar och produkter som erbjuder ytterligare hjälp när inget annat verkar fungera. Traction i en Can

Tyre Grip är en aerosol produkt gjord av Triangle Associates som du spraya på trappsteg varje däck. Tillverkad av isopropanol och harts, hävdar denna produkt för att hindra snö från att samlas på dina däck. Hur det påstås fungerar: Som isopropanol avdunstar den rengör vägsmuts från däcket, och det som återstår på dina däck är en dragkraft ökar skikt av harts som ger ett grepp på vägen. Den spraylim kan pågå upp till 50 miles, beroende på svårighetsgraden av is och snö på vägen. Det är inte skadligt för däck eller vägytor.
Däck Sock

AutoSock är ett nät som du glider över dina däck. Finns i olika storlekar, och erbjuder högteknologiska textila betydande dragkraft. Consumer Reports testade AutoSock mot Tyre Grip och fann AutoSock att vara signifikant mer effektiv, speciellt att få uppförsbacke i snön. Detta är en tillfällig lösning som inte bör överlåtas på dina däck. Ursprungligen lanserades i Europa, är AutoSock nu tillgänglig via TireRack i USA.
Salt, sand eller kattsand

Håll en påse salt eller sand i bagageutrymmet för att placera under framsidan av halka hjulet i en nödsituation. En alternativ produkt att kasta ner är kattsand. Dess egenskaper erbjuder också utmärkt grepp. Om du hittar dig själv fastnat utan någon av dessa poster, hitta grus eller ens kvistar och pinnar att placera under däcket för att hjälpa trappstegen grepp en yta och dra dig fri.
Få grepp

En matta offentlig gummi golvmattan kan erbjuda stor dragkraft för att frigöra din snötäckta bil. TractionAids är små stegar av stålplattor som passar under framdäcken för främre fordon fyrhjulsdrift eller de bakre däck för bakhjulsdrift. Hand svetsad av A36 stål, erbjuder de ett grepp på hala snön. Bärbar bärgningsbil är en polypropylen, mycket slitstarkt band som placeras under pull hjulet på din bil och ger omedelbar dragkraft. Dessa produkter kan lätt lagras i bakluckan på bilen och finns att köpa på nätet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129557.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.