Hur man programmerar en 2005 Dodge Fjärrkontroll

Nyckelbrickor som styr fordonets fjärrlarm, lås och ibland skjutdörrar är ett vanligt tillbehör bland nyare fordon. I den ursprungliga planeringen av avlägsna nyckelbrickor måste kompletteras med en återförsäljare eller låssmed, kan programmeringen av efterföljande fjärrkontroller och omprogrammering av dåligt fungerande fjärrkontroller åstadkommas utan hjälp av en professionell. Innan du programmerar en fjärrkontroll, se till att den har nya batterier och att det inte har varit utsatt för fukt. Saker du behöver: äldre nyckelbricka
Biltangenter
2005 Dodge fordon
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet i bilen. Du måste kunna komma åt både fjärr nyckelbricka och bilens tändning under processen för programmering av fjärrkontrollen.
2

Tryck på "Lock"-knappen och släpp den fem gånger. Knappen måste tryckas in och släppt fem gånger på mindre än två sekunder. Detta kommer att förbereda fjärrkontrollen för synkronisering och rensa några programmeringskunskaper.
3

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till läge "RUN". Detta är den sista positionen på tändningen innan du startar själva bilen.
4

Vänta på dinging tändningen larmet att sluta.
5

Håll låsknappen på arbetsmiljön fjärrkontrollen för fyra till sex sekunder.
6

Tryck på "Panik"-knappen på fjärrkontrollen fungerar fortfarande håller "Lås upp"-knappen. Släpp både "Panic" och "låsa upp"-knapparna samtidigt.
7

Vänta cirka tre sekunder. En dinging ska ljuda. Det kommer att låta som tändningen larmet. Detta larm innebär att bilen har gått in i en avlägsen programmering inställning.
8

Tryck och släpp både "Lock" och "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen som behöver programmeras. Båda knapparna måste tryckas ner samtidigt. Detta måste slutföras inom 30 sekunder efter larmet. Och
9

Tryck håll "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen för att programmeras tills bilen låser och låser upp dörrarna. När låsen på bilen cykeln, är fjärrkontrollen programmerad.
10

bort dina nycklar från tändningen i bilen och ur bilen. Testa fjärrkontrollen fungerar korrekt genom att låsa och låsa upp dörrarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129497.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.